zaterdag 30 augustus 2014

Nieuws over de Boekpresentatie van "Iedereen is anders geboren"!


Zondag 21 september, 12.00 uur: Boekpresentatie "Iedereen is anders geboren" met Redouan Ait Chitt bij Boekhandel van Piere in Eindhoven. 
Redouan neemt het eerste exemplaar van het kinderboek “Iedereen is anders geboren” in ontvangst. Jij bent van harte welkom om hierbij te zijn!

Je kent Redouan van het televisieprogramma Everybody Dance now. Hij werd dit seizoen tweede! Je zou hem ook kunnen kennen van het bedankconcert voor Prinses Beatrix. Hij mocht daar optreden voor de Koninklijke familie.

Redouan is geboren met een korter rechterbeen, een korte rechterarm, in totaal vijf vingers en zonder rechterheup. Redouan is Famous Friend van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) en zal je vertellen over zijn motto dat je alles kunt bereiken als je dat wilt. Kijk als je meer wilt weten op www.iamredo.com.

Waarom jij erbij moet zijn: 
Je kunt een handtekening van Redouan krijgen en je kunt met hem op de foto. Je krijgt een ballon en bij aankoop van het boekje “Iedereen is anders geboren” krijg je een rugzak cadeau (OP=OP). Er is ook een kleurwedstrijd waarmee je een door Redouan gesigneerd boekje kunt winnen.

Maar het is natuurlijk ook super leuk om te zien dat al je dromen kunnen uitkomen en je je door niets hoeft te laten beperken.

Over het boek:
In “Iedereen is anders geboren” worden 26 gewone kinderen uit een klas voorgesteld die allemaal anders zijn en iets speciaals hebben. De nadruk ligt hierbij niet op wat het kind anders maakt maar vooral op alles wat het kind leuk en lekker vindt of goed kan. De bedoeling is dat kinderen zich erin herkennen, dat ze zien dat er met iedereen wel iets is en dat ze leren om anderen te accepteren. Verschillende onderwerpen komen op een luchtige wijze aan de orde, zoals dyslexie, stotteren, astma, allergie, ADHD, autisme, schisis, hoogbegaafdheid en lichamelijke aandoeningen. Het boekje is vooral bedoeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Het is ook mogelijk om een boekje te bestellen met een speciaal verhaaltje voor je eigen kind. Als het kind iets heeft dat nu niet in het boekje voorkomt, kan een verhaaltje met bijbehorende tekening gemaakt worden over een kind dat hetzelfde heeft als het kind waar het boekje voor bestemd is. Zo herkent ook dit kind (en zijn of haar omgeving) zich in het boekje. Kijk voor meer informatie op www.iedereenisandersgeboren.nl onder het kopje Maatwerk. Van ieder verkocht maatwerk-boekje gaat twee euro naar NSGK.

Kijk voor meer info op www.iedereenisandersgeboren.nl en like ons op Facebook: www.facebook.com/iedereenisandersgeboren

Datum, Tijd en Locatie:
Zondag 21 september, 12.00 uur. Boekhandel Van Piere, Nieuwe Emmasingel 44 in Eindhoven.

Kleurwedstrijd
Win een exclusief exemplaar van “Iedereen is anders geboren” met de handtekening van Redouan. Kleur deze tekening van Redouan zo mooi mogelijk en lever hem voor zaterdag 20 september in bij Boekhandel Van Piere (of stuur hem op!). Uit de inzendingen worden vijf winnaars geloot. De winnaars krijgen het boekje op zondag 21 september door Redouan overhandigd.


Naam:
Adres:
Telefoonnummer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten